JACKIE

JACKIE Petit restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1087 beoordelingen
27 jan 2021 om 21:11 Wat een teleurstelling nadat ik alle positieve reviews zag. Het eten kwam ruim een halfuur later dan aangegeven qua bezorger onderweg. De kipfiletburger leek in de verste verte niet op kip en er zat een plak kaas over wat niet vermeld stond. Jammer!
26 jan 2021 om 23:03 Lekker
26 jan 2021 om 22:26 Eerste keer op advies van mijn dochter bij jullie besteld, heerlijk, het eten was warm en bezorging super snel. Ik had ze niet eens zo snel verwacht.
26 jan 2021 om 10:31 Strijderssss
25 jan 2021 om 22:17 Zoals altijd. Betaalbaar. Grote porties. Erg lekker. Snel bezorgd! Jackie is een top restaurant! Vaste en tevreden klant als hele gezin!
25 jan 2021 om 6:52 Op tijd geleverd, en eten was lekker alleen kipburger kon wat beters. Volgende keer wat anders.
24 jan 2021 om 3:00 Soldaten
22 jan 2021 om 11:17 Was heerlijk goed warm aangekomen! Echt een aanrader mensen.
20 jan 2021 om 21:58 Altijd lekker en naar verwachting! Aanrader!
20 jan 2021 om 19:55 Lekkere hamburger en patat, goed warm en snel bezorgd. Erg blij mee!
19 jan 2021 om 9:36 Hotwings en burger prima. Patat slap, vlees bij de schotel erg droog en smakeloos
18 jan 2021 om 9:30 Het eten was niet wat ik had verwacht voor deze lage prijs. Ik heb er echt van genoten! Lang geleden dat ik onder de indruk ben geweest op thuisbezorgd.